• BRGK-Headers-13.jpg
  • BRGK-Headers-8.jpg
  • BRGK-Headers-5.jpg
  • BRGK-Headers-3.jpg
  • BRGK-Headers-2.jpg
  • BRGK-Headers-11.jpg
  • BRGK-Headers-7.jpg
  • BRGK-Headers-6.jpg
  • BRGK-Headers-4.jpg
  • BRGK-Headers-9.jpg
  • BRGK-Headers-1.jpg
  • BRGK-Headers-12.jpg
  • BRGK-Headers-10.jpg

Bakkerij van Heeswijk is de bakkersfamilie uit de Kempen. Al ons brood en gebak wordt met veel passie gemaakt. We zijn specialist in langzaam busbrood, bijzonder molenbrood en lekker gebak en vlaaien. In onze winkels staat de klant met de neus op het brood en de winkeldames met de neus op de klant. Zij zijn het gezicht en de ambassadeurs van bakkerij van Heeswijk. In onze winkels is veel te ruiken, te proeven en is het gezellig.

Veel traditionele regionale en ambachtelijk bereide producten dreigen te verdwijnen, maar de smaak van het land en de ambacht van de bakker beschouwen ze bij Van Heeswijk als erfgoed dat gekoesterd moet blijven. Ze zijn trots op hun ambacht en de ambachtelijke Kempische grondstoffen die ze verwerken. Deze zaken zorgen voor de unieke smaak van het brood en gebak van Bakkerij Van Heeswijk. Want over smaak valt wel te twisten!

Contactgegevens

Hof 43b
5571 CB Bergeijk
Telefoon: 0497-572636
bergeijk@bakkerijvanheeswijk.nl
www.bakkerijvanheeswijk.nl

Openingstijden

Maandag:8.00 - 18.00u
Dinsdag:8.00 - 18.00u
Woensdag:8.00 - 18.00u
Donderdag:8.00 - 18.00u
Vrijdag:8.00 - 18.00u
Zaterdag:8.00 - 17.00u
Zondag:Gesloten
Ons aanbod

Langzaam brood
Al ons brood wordt gemaakt op basis van voordeeg. Voordeeg ontstaat door een natuurlijk proces van meel en water dat samen fermenteert. Door voordeeg en een lange rijstijd kan ons deeg rijpen en rusten, zo kunnen aroma’s die van nature in tarwe zitten zich optimaal ontwikkelen. Tijdens het rijzen maken we van het deeg twee keer opnieuw een bolletje. In totaal is ons brood vier uur ‘onderweg’. Dat vraagt geduld en liefde voor het vak.